Friday, March 27, 2009

jaws

ikan jaws (yu) diambil nama daripada perkataan jaw (rahang itu sendiri). sebab ikan yu mempunyai rahang yang kuat.

aku tak nak cerita pasal ikan jaws pun sebenarnya. cuma aku nak cerita pasal rahang aku.

aku ada masalah skru rahang (penyambung rahang atas dan bawah) sebelah kanan yang dah loose atau mungkin dah tercabut. masalahnya bila aku bukak mulut luas-luas, susah nak tutup dan ada bunyi 'ktak'. susah nak menguap puas-puas dan nak makan yang besar-besar.

masalah paling besar, aku dah susah nak makan big mac.

sigh

5 comments:

Hashauda said...

big mac je la yg susah kan.. beger lain ok lagi kannn.. hehehe..

miloais said...

tak payah makan le
lagi senang

muahahaha

Mithali Wannabe said...

nob..ko potong kecik2 je la big mac tu.baru sng nak suap hihi..

pk said...

senang je nak settle masalah ko ni nob...big mac ke apa2 mknan yg besar ko blender je. Pastu ko guna staw utk sedut.

Akmal Rahman said...

Salam..
Nie mgkn ada kaitan ngan masalah 'jaw dislocation'..
Xyah mkn dh la big mac, jimat blanja..makan nasi goreng, mee rebus lagi layan.. :-)