Tuesday, August 11, 2009

happy birthday to me

08-08 baru nih, aku telah menyambut hari jadi yang ke 26 (tua dah aku nih).

abah n aina tanya nak apa, so aku pon pegi la soping ngan aina aritu, bajetnye nak kasut sanuk la... sbb memang mengidam kasut tu. pegi kat OU, tapi design pickpocket n satu lagi idaman aku tuh, xde saiz la plak. ampeh betul. masuk kedai nike, adidas, crocs n macam2 lagi la, abis pusing satu OU. tapi xtau nak beli apa. last2 beli beg. TQ abah n aina (padahal diorang plan nak beli microwave utk aku, senang nak panaskan makanan, tapi yang aina tunjuk tu, besar sgt la plak, tu yang carik mende lain)

n balik kampung, tetiba mak tunjuk oven (walaupon bukan 'oven ajaib' yang macam sorang kawan saya nih punya). oven kecik jer. adiah arijadi katanya, sebab nak pose, xyah la sahur pon nak kuar. n xde la makanan beli awal2 tu sejuk. tq mak. u are the best.

kepada semua yang ingat n wish arijadi saya arituh... mekasih banyak la yek...

8 comments:

Hashauda said...

wow!!! dah ada microwave.. boleh la celen kakak awak sorg tu.. hehehe..

bulan said...

nob sayang... selamat hari jadi.. lupa le akak nih.. haihhh.. kene belanja lain nih kat nob.. kekeke


hoihhhhhhhhhhhh.. kutok ako kome nih.. kekekke terasa taww aiii

encikbeliau said...

tq akak2 sekalian...

kaksami banjer lagik ka??

nyum nyum...

encikbeliau said...

bukan microwave ler...

electric oven yang biasa tu jer...

lgpon... bukan nak masak kuih pon... nak panaskan jer...

hahahaha

TheWalkingWords said...

Happy Belated Birthday Nob ...

nizamsani said...

26 ke?
cam tipu je.

encikbeliau said...

abg kep : tq...

nizi : 16 la nizi

TransGenicS said...

saje nk mencelah wish Hepi Bestday Nob!! ^_^ hahaha.. tp aku dh call aritu kan.. :p