Wednesday, January 21, 2009

tag bilik mandi

haku xtau amende mende nih... tapi sbb kaksu tag saya n paksa buat, saya buat jugak la...

kali ni kita main tag bab bilek mandi le pulok$ygB+T4l17840atau lebih tepat... barang2 mandian anda.P?~:P;V*?:jRx/J17840!s7h;b!M2b0Joq17840tag dr kakaktiri kesayangan haku ni...6E:?s] CE&~~17840so... harus le aku jawab(eJ$wD9^p17840walopon aku meyong skit hari ni...Cari eBlog-l1UFwuK(KcI9p {
1. Senaraikan bahan pembersihan diri yang korang gunakan di bilik mandi.
- gel mandian badan (shower gel) - LUX
- ubat gigi COLGATE
- shampoo & conditioner rambut


2. Bagaimana cara korang mandi?
- menyelam dalam baldi

3. Berapa lama korang mandi?
- biasa xsampai 10 minit... tapi kalau pagi, mau setengah jam gak campur uk uk

4. Senaraikan peralatan make-up dan sewaktu dengannya yang ada kat bilik korang.. (mana ada make up laaaa)
- minyak rambut (loreal)
- minyak wangi
- aftershave

5. Berapa lama korang ambil masa untuk bersolek tu...
- haku ni sikat rambut pon jarang... so, maybe seminggu sekali kot


6. Namakan lima orang yang korang nak odit dengan soklan tag ni...
Ramainya aku nak kena tag
- sila tinggalkan address blog korang supaya aku leh tag kan...

3 comments:

miloais said...

wakakakaka

adehhhhh! lawak la hang ni nob

hak hak hak

TransGenicS said...

hape mende tu wehh... >_< harharhar...

bulan said...

sian ko nob..